Beşiktaş Sakatlar - 2ehwl7u0zap5qm - Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat!

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu.

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Oycctrwamewqom
Oycctrwamewqom from foto.haberler.com
Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Asekvhnxgazc6m
Asekvhnxgazc6m from iaftm.tmgrup.com.tr
Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar .

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu.

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Besiktas Da Sakatlar Can Sikiyor
Besiktas Da Sakatlar Can Sikiyor from www.sporundibi.com
Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat!

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Beşiktaş Sakatlar - 2ehwl7u0zap5qm - Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat!. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.